bratCU NOI INVINGETI TOATE GREUTATILE !
Servicii de inalta performanta in domeniul instalatiilor de ridicat.
Societate autorizata ISCIR pentru proiectare, executie, montaj, reparatii, ξntretineri si servicii de autorizare utilaje si instalatii incadrate in prescriptiile tehnice R1/Macarale, R2/Mecanisme, R3/Stivuitoare, R4/Platforme si nacele autoridicatoare, R5/Elevatoare.
Pentru instalatiile de ridicat mentionate se asigura servicii complete, inclusiv punere ξn functiune si autorizare ISCIR.Despre noi

Valorificand experienta acumulata in perioada 1965-1989 cu ocazia asimilarii unor instalatii de ridicat diverse, specialistii PROMAC SA pun la dispozitia dvs. o gama larga de produse si servicii menite a satisface cele mai exigente cerinte in domeniu. De la mecanisme si dispozitive simple, pana la instalatii complexe pentru ridicare, manipulare si transport, va stam alaturi oferindu-va solutii si punandu-le in practica pentru a va usura, imbunatati sau eficientiza activitatea.
Suntem pregatiti sa sustinem efortul dvs pentru optimizarea operatiilor de ridicare si manipulare in cadrul liniilor proprii de fabricatie, a spatiilor de depozitare, de pregatire a productiei sau in cadrul santierelor de lucru. Experienta noastra va poate ajuta pentru modernizarea utilajelor, adaptarea instalatiilor existente la conditiile concrete de amplasament sau pentru realizarea unor cerinte particulare de exploatare ori montaj. Realizam in regim de unicat echipamente ce nu se regasesc in produse standard si trebuiesc sa raspunda unor cerinte particulare in raport cu nevoile dvs.
Proiectam, executam, montam, punem in functiune si autorizam ISCIR cele mai diverse echipamente si instalatii de ridicat. Si, nu in ultimul rand, intretinem si reparam cu operativitate utilajele dumneavoastra.
Fiti siguri:
CU NOI INVINGETI TOATE GREUTATILE !

promac, platforma, pod rulant, grinda rulanta, macara pivotanta, monorai, macara, instalatii de ridicat

platforma, grinda rulanta, macara pivotanta, macara, pod rulant, promac, monorai, instalatii de ridicat

instalatii de ridicat, pod rulant, monorai, platforma, promac, grinda rulanta, macara pivotanta, macara

macara, promac, macara pivotanta, platforma, instalatii de ridicat, monorai, grinda rulanta, pod rulant

pod rulant, platforma, macara pivotanta, monorai, instalatii de ridicat, promac, grinda rulanta, macara

monorai, macara, promac, platforma, instalatii de ridicat, grinda rulanta, pod rulant, macara pivotanta

promac, macara, pod rulant, platforma de ridicare, instalatii de ridicat

instalatii de ridicat, pod rulant, macara, promac, platforma de ridicare, monorai